Καθαρισμός καμινάδας τζακιού

 

       Καθαρισμός Καμινάδας Τζακιού (Ανεξαρτήτως Ορόφων) σε Όλη την Αττική, από την W-H SOLAR LAB

 

 

Καθαρισμός καμινάδας τζακιού w.h solar lab 

 

Δείτε την Προσφορά

 

  Ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής

 

 Εξαιρούνται οι περιοχές: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα με έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την W.H Solar Lab)

H εταιρεία μας αναλαμβάνει με υπευθυνότητα έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό καμινάδας τζακιού χωρίς να λερωθεί ο χώρος σας και χωρίς τη χρήση χημικών με ειδικό εξοπλισμό και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Αφού σφραγιστεί με νάιλον η εστία ώστε να μην λερωθεί τίποτα στο χώρο σας ακολουθεί ο καθαρισμός όπου πραγματοποιείται με ειδική βούρτσα-ντίζα και ευλύγιστες ράβδους που διανύουν όλο το μήκος της καμινάδας από κάτω προς τα πάνω χωρίς την χρήση χημικών.

Η μέθοδος καθαρισμού που χρησιμοποιούμε δίνει άριστα αποτελέσματα και η καμινάδα σας καθαρίζει σε όλο της το μήκος. Ο καθαρισμός της καμινάδας του τζακιού πρέπει να πραγματοποιείται μια φορά τον χρόνο ώστε να αποφύγετε τις ανεπιθύμητες μυρωδιές μαύρισμα των τοίχων αλλά και πιθανή ανάφλεξη της καπνιάς που πιάνει στα τοιχώματα της καμινάδας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr