Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

  Έλεγχος - Συντήρηση & Επισκευή Ηλιακού Θερμοσίφωνα, από τους Επαγγελματίες Υδραυλικούς της

W.H Solar Lab

 Προνοήστε για την εύρυθμη λειτουργεία του ηλιακού θερμοσίφωνα σας με το απαραίτητο service απο τα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών της W-H Solar Lab 

 

 

Service-Συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα

 

 

 

ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ

ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

 

 

Η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα πρέπει να γίνετε βάση του εκάστοτε κατασκευαστή ο οποίος στο φύλλο της εγγύησης αναγράφει το κάθε πότε πρέπει να γίνετε η συντήρηση. Οι κατασκευαστές στην πλειοψηφία τους ορίζουν σαν χρονικό διάστημα συντήρησης τα 2 χρόνια, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις κατασκευαστών που ορίζουν συντήρηση κάθε χρόνο.   

 

Σε κάθε περίπτωση ο κάθε ιδιοκτήτης ηλιακού θερμοσίφωνα καλό είναι 2 φορές τον χρόνο να κάνει έναν οπτικό έλεγχο για τυχόν διαρροές και να καθαρίζει την επιφάνεια του συλλέκτη ώστε οι σκόνες ή τυχόν χώματα να μην εμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία  να εισχωρεί στον συλλέκτη.

 

Παράλληλα πραγματοποιώντας την τακτική συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα με σκοπό την μέγιστη δυνατή απόδοση του ουσιαστικά εξασφαλίζουμε το ότι θα κάνουμε οικονομία χρημάτων καθώς δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιούμε τακτικά την ηλεκτρική του αντίσταση με κατανάλωση ρεύματος για την παραγωγή ζεστού νερού.

 

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ

 

Η σωστή συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα περιλαμβάνει:

 

·        Έλεγχο καλής λειτουργίας της αντίστασης του θερμοσίφωνα

·        Έλεγχο καλής λειτουργίας θερμοστάτη

·        Έλεγχο φλάντζας

·        Έλεγχο καλής λειτουργίας συλλεκτικής επιφάνειας

·        Πλήρωση αντιψυκτικού υγρού

·        Αντικατάσταση ανοδικής προστασίας (ράβδος μαγνησίου) δοχείου

·        Καθαρισμό από άλατα της ηλεκτρικής αντίστασης

·        Έλεγχο ασφαλιστικής βαλβίδας δικτύου

·        Έλεγχο ασφαλιστικής βαλβίδας κλειστού κυκλώματος

·        Έλεγχο μονώσεων των σωληνώσεων

·        Έκδοση πιστοποιητικού εργασιών και εγγύηση εργασίας

·        Έλεγχος διαρροών

·        Έλεγχος διακόπτη παροχής νερού

·        Έλεγχος βάσης ηλιακού θερμοσίφωνα

·        Έλεγχος σωληνώσεων

Καθαρισμό δοχείου(boiler) από άλατα          

 

 

Σε περίπτωση που κάποιο ανταλλακτικό χρήζει αντικατάστασης όπως αντίσταση-θερμοστάτης-ασφάλεια κλειστού κυκλώματος-ασφάλεια δικτύου- ανεπίστροφη βαλβίδα-μονώσεις σωληνώσεων- ρακόρ κτλ. ο τεχνικός οφείλει να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη και κατόπιν να προχωρήσει στην αντικατάσταση του με σκοπό την αποφυγή περεταίρω ζημιών.

 

 

 

Είναι σημαντικό πάντα να απευθύνεστε σε πιστοποιημένους και αδειούχους εγκαταστάτες για όλες τις εργασίες ενός ηλιακού θερμοσίφωνα γιατί αυτό ουσιαστικά αποτελεί μια μορφή επένδυσης ως προς την αποδέσμευση σας από την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης για εσάς και την οικογένεια σας μακροχρόνια.

 

Στην W-H Solar Lab όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο και είναι σε θέση να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στον ηλιακό σας θερμοσίφωνα άμεσα, οικονομικά και με πλήρη επαγγελματισμό καθώς όλες οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται πάντα από φύλλο ελέγχου και πρωτόκολλο επιθεώρησης και συντήρησης με σκοπό την δική σας διασφάλιση. 

 

Ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής

 

Εξαιρούνται οι περιοχές: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα με έξτρα χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την W.H Solar Lab)

 

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα καλύματα ηλιακών PANEL 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΈΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 216-070 7911 Ή ΣΤΟ 6943595544 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr