Όροι χρήσης

1. Γενικοί όροι ιστοσελίδας

Η www.wh-solar.gr είναι εταιρεία παροχής υπηρεσιών με ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω διαδικτύου με έδρα στην Μηδείας 120- Νέα Ιωνία, Τηλ: 2160707911

Ο χρήστης πού κάνει χρήση τού ηλεκτρονικού καταστήματος www.wh-solar.gr θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τούς παρακάτω όρους. Εάν για κάποιο λόγο o χρήστης δεν συμφωνεί με τούς παρακάτω όρους οφείλει να απέχει από την χρήση η την συναλλαγή με το κατάστημα.

2. Προσωπικά δεδομένα

Για την πραγματοποίηση οποιασδήποτε μεταξύ μας συναλλαγής απαραίτητη προϋπόθεση είναι ή γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών στοιχείων.

Αυτά είναι: ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας (e-mail), τηλέφωνο επικοινωνίας, κινητό ή σταθερό, και διεύθυνση αποστολής εμπορευμάτων.

Τα προσωπικά δεδομένα των πελατών πού κάνουν χρήση τού ηλεκτρονικού καταστήματος www.wh-solar.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση και τιμολόγηση των παραγγελιών τους.

Σε περίπτωση χρήσης πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας τα επιπλέον στοιχεία επεξεργάζονται με ασφάλεια μέσω του ασφαλούς συστήματος της Tράπεζας Πειραιώς και σε καμία περίπτωση δεν γνωστοποιούνται στο κατάστημα.

Τα δεδομένα πού διαχειρίζεται το κατάστημα δεν αποκαλύπτονται, δεν δημοσιοποιούνται, και δεν γνωστοποιούνται σε τρίτους για κανέναν λόγο. Ο πελάτης πού θα κάνει χρήση τού ηλεκτρονικού καταστήματος δίνει αυτόματα την συναίνεση του για τούς παραπάνω όρους.

3. Περιορισμός Ευθύνης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wh-solar.gr προσπαθεί να παρέχει όσο πιο αναλυτική ενημέρωση μπορεί σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες των προϊόντων πού πωλούνται μέσα σε αυτό. Μπορεί όμως να υπάρξουν και περιπτώσεις λαθών σχετικά με τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων πού οφείλονται σε ανθρώπινο λάθος. Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια όλα τα προϊόντα μας να υπάρχουν σε επάρκεια στο φυσικό μας κατάστημα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις πού κάποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα από διάφορους παράγοντες λόγω ανωτέρας βίας και δεν παρέχεται καμία εγγύηση για την διαθεσιμότητα τους.

Σε καμία περίπτωση όμως ή μη διαθεσιμότητα ενός η περισσοτέρων προϊόντων δεν θα ξεπερνά τις 2 έως 3 εργάσιμες μέρες. Σε αυτήν την περίπτωση το κατάστημα αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τούς πελάτες για την μη διαθεσιμότητα των προϊόντων εντός δύο εργάσιμων ημερών.

Εάν για κάποιο λόγο κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σάς ικανοποιεί μπορείτε να ζητήσετε ανάκληση τής παραγγελίας και αν έχετε προβεί σε πληρωμή, και άμεση επιστροφή χρημάτων.

4. Ευθύνη χρήστη

Οι χρήστες συμφωνούν και αναλαμβάνουν να μη χρησιμοποιούν τo ηλεκτρονικό κατάστημα www.wh-solar.gr για:

1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην επιχείρηση ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου 2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

5. Ασφάλεια συναλλαγών

Η προστασία των συναλλαγών διασφαλίζεται πλήρως στην ιστοσελίδα μας γιατί χρησιμοποιείται το σύστημα on line ασφαλών συναλλαγών της τράπεζας Πειραιώς.

6. Χρήση ιστοσελίδας

Η χρήση στην ιστοσελίδα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη σας. Δεν ευθύνεται ή επιχείρηση για κακόβουλες επεμβάσεις τρίτων. Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Σύνδεσμοι σε αυτόν τον δικτυακό τόπο.

Μέσα στις ιστοσελίδες της www.wh-solar.gr μπορεί να υπάρχουν σύνδεσμοι που παραπέμπουν σε άλλους ιστοτόπους είτε για την περαιτέρω ενημέρωσή σας για προϊόντα και εταιρείες ή διαφημιστικούς λόγους. Η www.wh-solar.gr δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων, την αποκλειστική ευθύνη έχουν οι ιδιοκτήτες τους και όσοι τους διαχειρίζονται. Με τους συνδέσμους σε αυτόν τον χώρο, θα αφήσετε την ιστοσελίδα της επιχείρησης.

Αρμόδια για οποιαδήποτε διαφορά είναι τα δικαστήρια Αθήνας.

7. Χαρακτηριστικά προϊόντων

Στην ιστοσελίδα μας τα χαρακτηριστικά, οι φωτογραφίες, και τα στοιχεία πού συνοδεύουν κάθε καταχώρηση είναι ενδεικτικά. Επίσης οι διάφορες προσφορές πού υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Μπορούν να αλλάξουν όλα χωρίς καμία προειδοποίηση

8. Πολιτική όρων χρήσης

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.wh-solar.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την πολιτική όρων χρήσης τού καταστήματος οποτεδήποτε δημοσιοποιώντας τούς νέους όρους πού μπορεί να προκύψουν στην ιστοσελίδα του.

Τελευταία ενημέρωση : 02/01/2021

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr