Συντήρηση-Καθαρισμός Κλιματιστικών (Air Condition)

   Λίγες μέρες έμειναν πριν την αρχή του καλοκαιριού όπου οι υψηλές θερμοκρασίες είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εποχής καθώς επίσης και η συνεχόμενη χρήση των κλιματιστικών για τον απαραίτητο πλέον κλιματισμό του σπιτιού μας.

   Ως εκ τούτου τώρα είναι η σωστή στιγμή να φροντίσουμε για την σωστή και επαγγελματική συντήρηση του air condition είτε του σπιτιού μας είτε του επαγγελματικού μας χώρου.

 

Συντήρηση κλιματιστικού W-H Solar Lab

 

   Η σωστή και επαγγελματική συντήρηση του air condition θα μας ωφελήσει από κάθε άποψη καθώς τα μη συντηρημένα ή κακώς συντηρημένα κλιματιστικά:

·       Έχουν αυξημένες πιθανότητες μηχανικής βλάβης

·       Δεν έχουν την ικανότητα να φιλτράρουν σωστά και υγιεινά τον αέρα που αναπνέουμε με αποτέλεσμα να θέτουμε σε ρίσκο           την  υγεία την δικιά μας όπως και των γύρω μας

·       Είναι λιγότερο αποδοτικά κατά 5%-10% ετησίως με αποτέλεσμα την σπατάλη ενέργειας και χρημάτων    

   Το καταλληλότερο για την σωστή φροντίδα και συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι να καλούμε τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο επαγγελματία και αδειούχο τεχνικό ψυκτικό για έναν επαγγελματικό καθαρισμό συνοδευόμενο με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις τόσο του καθαρισμού του κλιματιστικού μας όσο και των προϊόντων που χρησιμοποιήθηκαν για τον σκοπό αυτό.

   Ωστόσο υπάρχουν και κάποιες ενέργειες που μπορούμε να κάνουμε από μόνοι μας, εφόσον θέλουμε να διατηρούμε τα κλιματιστικά μας σε άριστη κατάσταση, τις οποίες αναφέρουμε παρακάτω.

 

Συντήρηση κλιματιστικού W-H Solar Lab

 

   Πότε είναι η καταλληλότερη εποχή για την συντήρηση – καθαρισμό του κλιματιστικού

 

   Η καταλληλότερη στιγμή για την συντήρηση του κλιματιστικού μας είναι στην αρχή του καλοκαιριού πριν αρχίσουμε δηλαδή να το δουλεύουμε καθημερινά.
 
   Αυτό είναι απαραίτητο διότι υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση σκόνης και βλαβερών οργανισμών τόσο πάνω στα φίλτρα και τις ψήκτρες της εσωτερικής μονάδας όσο και στις υπόλοιπες επιφάνειες της και στα εξαρτήματα της.
 
   Ωστόσο ο καθαρισμός των φίλτρων είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε και μόνοι σε πιο τακτικούς χρόνους όπως πχ μια φορά τον μήνα.    
 
 
 

Συντήρηση κλιματιστικού W-H Solar Lab

 

   Τα Συνεργεία ψυκτικών της W-H Solar Lab είναι πανέτοιμα να υποδεχθούν την νέα θερινή σεζόν και να ανταποκριθούν με πλήρη επαγγελματισμό και συνέπεια σε όλες τις ανάγκες των, επί σειρά ετών, απόλυτα ικανοποιημένων πελατών μας καθώς και όλων των νέων!

 

  Η αποδοτικότερη και οικονομικότερη λειτουργία του κλιματιστικού δεν εξαρτάται μόνο από την σωστή και ορθολογική επιλογή του. Εξίσου σημαντικό ρόλο διαδραματίζει και η σωστή εγκατάσταση ή συντήρησή του!

   Η συντήρηση του κλιματιστικού είναι μια εργασία που θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας.

  Ο λόγος είναι η εξασφάλιση τόσο της αποδοτικής λειτουργίας του κλιματιστικού, όσο και η απομάκρυνση των βλαβερών οργανισμών που μπορούν να επιβαρύνουν την υγεία μας!

   Καλωσορίζουμε λοιπόν με πλήρη αισιοδοξία την νέα θερινή σεζόν και σας περιμένουμε πανέτοιμοι να ανταποκριθούμε, με την συνέπεια και επαγγελματισμό που μας διακρίνει όλα τα χρόνια παρουσίας μας στον χώρο, στις ανάγκες όλων των νοικοκυριών και επαγγελματικών χώρων!  

 

 

 Συντήρηση κλιματιστικού W-H Solar Lab

Είναι σημαντικό πάντα να απευθύνεστε σε πιστοποιημένους και αδειούχους τεχνικούς για όλες τις εργασίες ενός κλιαμτιστικού γιατί αυτό ουσιαστικά αποτελεί μια μορφή επένδυσης όσον αφορά τον κλιματισμό του σπιτιού σας για εσάς και την οικογένεια σας μακροχρόνια.

 

 

Στην W-H Solar Lab όλοι οι τεχνικοί μας είναι πιστοποιημένοι με μακροχρόνια εμπειρία στον χώρο και είναι σε θέση να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στο κλιματιστικό σας άμεσα, οικονομικά και με πλήρη επαγγελματισμό καθώς όλες οι υπηρεσίες μας συνοδεύονται πάντα από φύλλο ελέγχου και πρωτόκολλο επιθεώρησης και συντήρησης με σκοπό την δική σας διασφάλιση. 

 

 

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ! ΚΑΈΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 216-070 7911 Ή ΣΤΟ 6943595544 

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

 

 

 Συντήρηση κλιματιστικού W-H Solar Lab

 

 

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr