Ανακαίνηση Διαμερίσματος

Ανακαίνηση Διαμερίσματος W-H Solar Lab

 

Η οικονομική κατάσταση και η αβεβαιότητα στις μέρες που διανύουμε είναι ίσως ο κυριότερος λόγος όπου οι περισσότεροι άνθρωποι σήμερα δυσκολεύονται να αγοράσουν ένα καινούριο σπίτι.

 

Υπάρχει όμως μία εναλλακτική λύση, πολύ πιο οικονομική, η ολική ανακαίνιση της οικείας μας ή της επαγγελματικής μας στέγης.

Με μία ολική ανακαίνιση, το σπίτι ή ο επαγγελματικός μας χώρος γίνεται σαν καινούριο/ος και τα χρήματα που χρειαζόμαστε είναι πολύ λιγότερα από αυτά που θα είχαμε ξοδέψει σε περίπτωση αγοράς καινούριου.

Στα χρόνια που ζούμε, με την άνοδο της Airbnb, κάποιοι ιδιοκτήτες ακινήτων, επιλέγουν σωστά να ανακαινίσουν το ακίνητο τους ώστε να ανέβει η αξία του.

Η διαδικασία της ολικής ή μερικής ανακαίνισης σας δίνει την ευκαιρία να μετατρέψετε το σπίτι σας ή την επαγγελματική σας στέγη όπως εσείς τα επιθυμείτε.

 

Ανακαίνηση Διαμερίσματος W-H Solar Lab   Ανακαίνηση Διαμερίσματος W-H Solar Lab

 

Ποιά είναι τα βήματα μιας ανακαίνισης;

1)Συνάντηση με εγκαταστάτη υδραυλικό της εταιρείας μας για την καταγραφή των αναγκών σας και την αξιολόγηση της υπάρχουσας εγκατάστασης

2) Παρουσίαση κοστολογημένης πρότασης βάση των αναγκών σας (προσφορά)

3) Επιλογή υλικών και λεπτομερής σχεδιασμός του χώρου μέσω προοπτικού σχεδίου 3D ή μηχανολογικής κάτοψης χώρου(εφόσον το επιθυμεί ο πελάτης)

4) Κατασκευή του έργου από άρτια εκπαιδευμένους επαγγελματίες εγκαταστάτες της εταιρείας μας από την αρχή μέχρι και την ολοκλήρωσή του

5) Παράδοση του έργου σε συμφωνημένο χρόνο και με 3 χρόνια εγγύηση κατασκευής και καλής λειτουργείας των εγκαταστάσεων μας

 

Ανακαίνηση Διαμερίσματος W-H Solar Lab   Ανακαίνηση Διαμερίσματος W-H Solar Lab

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό από έργα ανακαινίσεων μας θα βρείτε εδώ

 

 Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε σχετικά με όλες τις τελευταίες τεχνολογίες στον χώρο της Ύδρευσης-Θέρμανσης-Αποχέτευσης και κλιματισμού και να πάρετε την δικιά σας προσφορά στα τηλ : 216-0707911 & 6943595544

Τηλέφωνο: 216 0707911 Email : info@wh-solar.gr